Thursday, October 20, 2011

'Hana is a loser' kata Ain si DOUBLE loser...

Assalammualaikum semua...

'Wei korang..pesal semua negative je ni..ish..tak mungkin semua dapat -ve...erm..kalau nak wat confirmation balik leh tambah anti sera je kan??'

'Boleh2...lepas ko tambah pastu centrifudge la balik..'

Tak sampai beberapa saat aku terimbas kembali detik-detik aku masukkan reagent tadi...

'Aku rasa kan aku dah salah masuk kan reagent la..semua tube aku masuk anti-A..sengal habis la..argh...'
ketika ini aku terasa macam nak hantuk kepala ke dinding...

'Ye la kot..sebab tadi aku pelik je tengok semua kaler dekat dalam tube tu same je...'

'Haiyaa..macam mana lah boleh silap ni...dah la banyak benda nak kena buat..huwaaa'

'Hahaha..Hana is a loser...'
ini lah gaya berada di lab...
Seronok semua orang menggelakkan aku..lagi-lagi si Ain yg sentiasa tak puas hati dengan aku...dia boleh buat lagu khas untuk aku lagi..memang agak menyakitkan hati ye di situ...

Perkara-perkara yg boleh menyumbang kepada kesilapan ketika practical class..

1. Apabila kelas bermula dari 8.30 pagi sampai 4.30petang tanpa rehat maka kelas last yg dari 2.30-4.30 ptg mesti kantoi habis punya....
2. Ditambahkan lagi dengan test pada pagi tu yg sungguh menyeksakan jiwa maka seharian hati rasa tak tenang sebab mengenangkan kepayahan dan kesusahan untuk menjawab test tu..
3. Lepas tu dapat pula mesej dari orang yg tak berapa nak paham bahasa duk memberi tekanan kepada aku...memang boleh bikin stress aja apabila ada orang duk push-push aku untuk melakukan sesuatu tanpa berfikir yg aku ni pun ada tanggungjawab lain yg perlu di lakukan..
4. Disebabkan kelas full tanpa rehat maka perut berada dalam keadaan kelaparan yg mengundang kepada sakit kepala tahap dewa...

So kesan nya tak dapat fokus dalam kelas dan buat basic practical pun boleh kantoi..memang terasa diri ini loser habis la...

*Hari Selasa(18 Oct 2011) adalah Hari Loser untuk aku...

Nota dari hati: aku pun manusia biasa yg kadang-kadang melakukan kesilapan..hehe..

3 tayar bergolek:

ShahzCudin said... [Reply to comment]

hehe..penatkn blajar nih..

ain sakinah said... [Reply to comment]

aku?double LOSER?
waaahh kooo...sedap je ye..

misz anis said... [Reply to comment]

hari ini pon kau LOSER...hahahaha