Friday, September 30, 2011

Perasaan negatif menyebabkan jiwa resah gelisah...

Assalammualaikum semua..

Hampir pukul 3.30pagi masih belum mampu untuk melelapkan mata walaupun kepala sudah mula pening semacam pada hal esok kelas pukul 8.30 pagi..haish...apa benda la agaknya yg mengganggu fikiran aku pada saat ni ye..semua benda aku rasa serabut semacam aje dan blurr....
sumber google...


Paling pasti aku rasa macam satu perasaan tidak rela untuk pergi ke Perkampungan Orang Asli Donglai di Hulu Langat pada esok tengah hari sampai lah hari Ahad...bukan masalah aku tak minat atau pun tak suka aktiviti outdoor macam Night Walk, Jungle Tracking dan pe benda entah lagi yg bakal aku laksanakan nanti..tapi entah lah..tiba-tiba ada satu perasaan negatif, risau, resah yg bertapak dalam jiwa aku ni menyebabkan aku menolak untuk melakukan semua aktiviti tu...pada hal sebelum ni elok aja aku pergi Taman Negara, Broga Hill, masuk hutan sana sini, join kem sana sini..

Mungkin ini hanya bisikan syaitan yg nak ganggu jiwa anak Adam seperti aku kot...aku hanya mampu berdoa kepada Allah agar semuanya akan berjalan dengan lancar dan elakkan lah sebarang musibah dari menimpa kami semua..ameen...

Nota dari hati: Nak tahu apa tujuan utama kitorang gi sana???next entry lepas balik dari sana aku akan story mory ok...doakan keselamatan kitorang semua k..

3 tayar bergolek:

sabree hussin said... [Reply to comment]

mau tarbiahkan anak2 kluarga orang asli dekat sane ke?

semoga semuanya berjalan dengan lancar ya

izzah said... [Reply to comment]

rindu berprogram zaman2 blaja dlu2..hehehe....

aleen aiden said... [Reply to comment]

lamenye xbuat aktvt2 mcm tu...selamat pergi selamat kembali ye.. :)