Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday #2 : Merenung jauh ke atas langit...



Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan sebarang penjelasan tentang gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan segalanya...

10 tayar bergolek:

alepridz said... [Reply to comment]

huhu... jauh cicak tu menung... teringat awek ker cicak tu... hehe

Hans said... [Reply to comment]

cicak pun termenung
:-)

e k i n . said... [Reply to comment]

Cicak merenung masa depan? Jauh benar berangan! Haha.

Wordless Wednesday #3

HasNah Kawaii said... [Reply to comment]

macam anak alien. haha
ehem ehemm

ninie_azriena said... [Reply to comment]

yeay ! aq berjaya..hehe..cicak tu ckp =)

jom usha ww ninie =) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-4-1y-9milysm.html

fiq. said... [Reply to comment]

tengok anak bulan raya hape,hehehe

Queen F said... [Reply to comment]

haha sempat je cicak ni posing mcm taw2 je org nk ambik gambar die :) tetiba rasa nk menyanyi pulak tengok gmbar ni :P

roq said... [Reply to comment]

hahaha....aku x mengamalkan bende ni sebab memang susah nak paham entry aku kalau xde pkataan....

singgah2 la ye.....:)

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

hoho..xde pnjelasan ye.bgus pic ni.wtkn kite termenung mse dpn gak..hehe

Fad said... [Reply to comment]

hai!!!cikgu fad dtg...yek!geli geleman..goreng pun sodap..haha..follow sini..jom kenal2