Sunday, August 14, 2011

Ber'bowling' dan berkaraoke di taja khas oleh dua orang jurutera...

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua..

Hari ini One Plaza Kuala Selangor menjadi tempat kitorang adik beradik berkumpul dan spend time together..konsep yg kitorang amalkan ialah barang siapa yg bekerja mereka lah yg akan menaja segala jenis aktiviti...sungguh beruntung rasanya diri ini bergelar seorang adik yg comel dan pelajar yg berdedikasi...

Iena pun nak main jugak..
gaya penuh dengan kekecewaan..

muka bajet penat sangat...

kemenangan game pertama dalam genggaman aku..(yg huruf N tu)

game kedua kecundang habis sebab glucose dalam badan dah hilang..

muka semua nak poyo je...

aku mmg sentiasa sempat pandang kamera..=D

gaya macam nyanyi lagu rock padahal lagu Lelaki Ini dari Anuar Zain je pun..

yawww....masa untuk pulang..

ini abang kandung aku yg menaja bowling..
Penaja bowling adalah insan diatas dan penaja bagi karaoke adalah abang ipar aku...kedua-dua mereka adalah engineer tapi aku tak berapa pasti pula skop kerja dorang ni..InsyaAllah setahun akan datang abang aku yg menyanyi poyo bagai nak rak tu pula akan bekerja sebagai engineer...so bertambah lagi bilangan insan yg bakal sponsor aku dan adik-adik aku..muahaha...

Nota dari hati: Seronok rasa nya bila ada orang yg menaja segala benda..hehehe..

9 tayar bergolek:

adibah said... [Reply to comment]

untunglah ada abng2 yg kaya...hheheh

Chachos Cheezy Wedges said... [Reply to comment]

untung laa ader abg2 n kakak2.. hahaha...

aleen aiden said... [Reply to comment]

pergh3..dah lame xbuat 2 2!bowling dan karoke.hu3

Mohamadazhan.com said... [Reply to comment]

lama dah tak main bowling ni.hehe

hamzah ian said... [Reply to comment]

lama aku tak men boling.. huhu

BAGITAU.COM said... [Reply to comment]

aku sampai sekarang belum pandai main bowling. mcm berat je bola bowling tu

EARNIC said... [Reply to comment]

umm..bestnya main bowling

Nur Intan Syafinaz said... [Reply to comment]

wah bowling!!dah lama tak main
klu main pun mesti tercort!T_T

Dunia Landax said... [Reply to comment]

bowling! yeah! wah..ok lah tu ley cecah 100++ hebat nooo..


p/s:memang best bila semua disponsor..huhu..bahagia je rasa =)

www.dunialandax.com