Sunday, June 5, 2011

very special day is today....=D

Assalammualaikum semua...

Hari ni genap la usia aku 21 tahun...rasanye macam dah dewasa pulak bile angka dah mencecah 20-an..nombor je meningkat tapi jiwa still muda remaja...muka pun awet muda lagi...lalalala~

Pada hari kelahiran aku yg ke 21 ni ingin aku rakamkan infiniti terima kasih to my mom for giving me birth...seriusly rasa macam tak sangka aku dah membesar dengan jaya nye..dulu punya la kecik tengok-tengok dah besar siap boleh kawen lagi...hahaha...setiap jasa, didikan, nasihat dan semua yg mak abah curahkan mmg tak dapat di balas dengan wang ringgit atau segunung emas yg bakal di hamparkan...sepatutnya setiap kali tibanya tarikh kita lahirkan, bukan kita yg diraikan tapi parents sebab mereka yg bersusah payah tuk membesarkan kita dengan baik sekali...betol tak???

Jadi hargai la ibu bapa yg banyak berkorban tuk kita selama kita hidup kat dunia ni...tanpa mereka tak de la kita kat dunia ni...so insan yg paling layak diraikan bukan aku tetapi my beloved parent....i really love u mak dan abah..nak cakap face to face rasa malu...so luahkan kat blog aje la...lalalalala~

tak lupa jugak kat Anis sebab terkena 'Wakenabeb'...tak de niat pun nak maen kan ko....kalau betol ari ni aku tunang mmg leh pengsan aku...aku tak sedia nak jadi tunangan orang beb..sorry ye anis..hahahaha....

Nota dari hati: I'm still waiting for the wish from someone through my phone..i really hope it...hahaha~

1 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

hahahaha..mana ley ko jadi tunangan orang sebelum aku...ikut turn arr...huhuhuhu..=)