Wednesday, June 29, 2011

Sana dah kahwin, situ nak tunang..yg disini??!!

Assalammualaikum semua..

Hari ini tak de entry yg menarik..cuma ingin berkongsi cerita dan gambar perkahwinan member sekolah menengah dulu...dia la insan pertama yg kahwin dalam batch aku dan yg paling kitorng terperanjat sebab dia ni masa sekolah adalah seorang yg ganas dan brutal...kiranya memang tak da ciri-ciri perempuan sejati la...hahha....bila aku bagitahu family aku yg dia nak kahwin pun semua orang terperanjat(family aku kenal dia sebab dia selalu lepak rumah aku masa zaman sekolah)..itu la nama nya takdir dan tak de sape boleh jangka pe yg akan berlaku pada masa akan datang...

Walaupun dia kahwin pada usia yg muda(sebaya aku la) di harap dia dapat menjadi isteri yg solehah...tahniah RISA...semoga Allah merahmati rumah tangga yg baru di bina...ameen..







Terdapat kisah di sebalik perkahwinan dia..kalau aku nak cerita kena la minta kebenaran tuan punya badan..kalau dia benarkan maka aku akan cerita dekat next entry...daaa~

Nota dari hati: Sorang dah kahwin, sorang lagi nak tunang..aku pulak camna??

4 tayar bergolek:

Jue AbdRahman said... [Reply to comment]

biasa la tu, kdg2 org yg kita tak sangka2 tu la yg kawen dulu.. huhu

aleen aiden said... [Reply to comment]

comel!kamoo bile pula?hi3 :P

AyieBlog said... [Reply to comment]

Assalamualaikum,taniah kepada rakan anda hana, anda bila lagi majlisnya? kalau jadi majlis anda jangan lupa jemput ayieblog and mrsayieblog :).. hehehehe

tamlegend said... [Reply to comment]

biasa la tu...belum lagi.ada org jodohnya cepat...ada org jodohnya lambat...sabo...anyway salam kenal...