Monday, May 2, 2011

tajuk????no!!!!!!!!

Assalammualaikum semua...

Lama jugak rasenye tak tulis entry baru...aish...pada hal bukan ngah exam pun sekarang ni..last paper next week...lambat agi kan..patutnye leh la tulis 1 entry sehari kn...hehehe...

Cer cuba korang tgk tarikh-tarikh penting kat bawah ni..heheh

26/4 - final hematologi
27/4 - final clin.chem
28/4 - membuang masa di SG KANCHING dan ONE UTAMA bersama classmate..
29/4 - mencari ilmu di PWTC (book fair) bersama Suaidah..
:
:
:
:
V
9/4 - final blood bank

Sebenarnye banyak benda yg aku nak cerita sebab aktiviti aku mmg full walaupun exam..haha..exam bukan halangan ye untuk bersuka ria...hahaha...tapi yg pasti aku tak kan la nak bercerita pasal 2 paper yg aku dh lepas dengan jayanye tu..walaupun aku leh jawab ngan baek tapi x tau la result nanti macam mane(bukan ayat belagak ye..)..hehe..

So korang nantikan la ye entry seterusnye pasal SG KANCHING dan BOOK FAIR...haha...aku x mampu la nak menulis pasal tu sekarang sebab gambar tak transfer lagi dari DSLR...pe gambar yg di ambil pun aku x tau sebab orang lain yg pegang DSLR tu..heheh....bila dah transfer nanti nak kene edit plak sebab besar sgt la...hahah..mmg byk keje betol la...tu la salah satu sebab nape aku malas sangat letak gambar kat entry..hahah...(orang malas mmg penuh dengan alasan kan..hahah..)

k la semua...aku tak leh nak ngarut panjang-panjang sangat ni..anak sedara aku dah bising plak tu suruh aku tido dengan dia..daaa...

2 tayar bergolek:

lavenderlover said... [Reply to comment]

hana!gud luck for the final paper nanti,kay~

aleen aiden said... [Reply to comment]

gudlak utk exm nnt!heh~