Thursday, March 10, 2011

sambungan entry rindu-rinduan....

salam...

baru teringat nk sambung entry rindu-rinduan hari tu.. bukan nye x nk sambung cume kalo bab nk upload2 gambar nh yg malas banyak(bukan cikit oke malas nye)...kalo tenet laju macam jet pejuang mmg ak x kesa la nk upload seribu gambar sekalipun..ni line tenet macam siput babi kene strok aje..kura-kura agi laju tau x....mane nye aku x saket ati...kalo bule nak aje aku campak 'berukband' masuk lombong...aish...x pasal ak dah cite pasal berukband plak nh...*terpesong betol budak si hana nih..

ehem..(amek mood dulu)..ini aku nak cite la ari tu aku g PROGRAM KHIDMAT MASYARAKAT DI HOMESTAY BUKIT GANTANG.....hahah..baik kan aku g uat kebajikan..kalo bab2 kebajikan nh mmg aku suke sgt la...kirenye hobi aku mmg m'bantu orang dalam kesusahan bukan nye macam hobi typikal yg kumpul setem pastu menonton tv la bagai...haha...pe barang hobi macam tu kan...hahha....kalo ase2 korang perlukan bantuan pn leh la contact aku di 999 ye...x kire la masalah dari segi kewangan ataupun hubugan...aku nh mmg serbe boleh..hahah..mesti korang rase nk hempuk aje aku kt dinding kn sebab masuk lif tekan sendiri...lalalalala~

oke la...senanye macam2 aktiviti yg di lakukan mase kt homestay tu tapi aku malas la nk cite kt kome sume...x pasal2 macam aku uat laporan program pelak kt cini...hahha....tp aku bitau gak la pe yg kitorang uat kt sane kalo x mesti korang nanges kn...agaggaga~...byk la aktiviti2 bes dah d jalankan macam pameran dan pemeriksaan kesihatan, pergi kolam air panas, hutan paya bakau, kilang arang n macam2 la lagi..kalo aku senaraikan byk2 nanti korang jeles pelak x dapat join..hahahah~

aku ase korang mesti x berape nk sudi bace karutan aku kan...so aku sajikan la korang beberape gambar yg teramat la cumel untuk tatapan sebelum tido ye...hahah....

tu die mak n ayah angkat ktorng...yg tudung purple tu kire adek angkat la.
dekat depan umah kitorng..cantek kn??
bes kan kalo dapat makan durian besa tu..eheheh
kami budak comel..
mengembara di hutan..
kawan aje oke..
masjid kat perak..x pasti namenye..
k la..tu je yg mampu di sajikan malam nh...enjoy la ye..layan kan aje..heheh.. k la..daaa~

p/s: gamba bukan gune dslr oke...juz kamera biase aje..lalalala~kalo cumel gune kamera ape pun tetap cumel..hahaha

6 tayar bergolek:

misz anis said... [Reply to comment]

tu pown kadang2 orang nak jeles kat kite xtentu pasal kan???xpaham!!!

fiz mr.beloved said... [Reply to comment]

dtg tinggalkan jejak :)

Nizam said... [Reply to comment]

hehehe..upload kat fb pastu share link kat sini.. lagi senang nak komen pic2 tu.. kan3... hihihi.. :P

hana said... [Reply to comment]

@misz anis
x perlu sgt la nak paham cik anis oi..
haha

hana said... [Reply to comment]

@fiz mr.beloved
time kasih la ye..
=D

hana said... [Reply to comment]

@Nizam
hehe..
betol3..
=D