Thursday, January 6, 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"



syarat nk join GA nh mudah aje..
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
~DONE~

2. Jadi follower blog ini...
~DONE~

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
~ pendekarpetai
DONE
 
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
~DONE~

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...
Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...

tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011








3 tayar bergolek:

E.d.Y said... [Reply to comment]

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

gadis kepastian said... [Reply to comment]

tq 4 tag..hehehe p gadis dah join..tq taw...love u..=)

hana said... [Reply to comment]

@gadis kepastian

erm..
x pe..
=D