Wednesday, August 28, 2013

Shawl labuh, cantik, menarik pelbagai design ada di sini..

Assalammualaikum semua..

Mungkin ada yg tidak tahu di samping menjadi pengganggur terhormat, aku juga sedang mengusahakan bisness shawl secara online..masih tiada rezeki lagi nak kerja dekat lab kowttt..so untuk menjana pendapatan demi membayar insuran, bil h/p, berokband dan segala jadah tiap bulan kena lah berbisnes sikit-sikit..tak kan nak minta duit dekat mak je kan..sungguh tak patut...dulu-dulu de JPA memang seronok lah kan...

Kepada gadis-gadis anggun, cantik, ayu di luar sana marilah tengok-tengok page IenaHarleena shawl..mana tahu ada yg berkenan di hati..jejaka-jejaka pun boleh tengok jugak..mana lah tahu nak belikan untuk adik, kakak, mak, makwe, jiran ke kan..apa salahnya membantu aku yg baru nak mula menceburi bidang perniagaan ni..kiranya macam membeli sambil membantu kawan-kawan..hahaha..

Shawl plain ni ada hampir 32 warna yg berbeza..

Halfmoon

Shawl printed pelbagai pilihan dan corak

shawl printed + plain color
yang best nya (puji sendiri pulak) shawl ni labuh-labuh dan menutup aurah terutamanya dada tu kan..sudah semestinya harga nya sangat berpatutan dan mampu milik..untuk mengetahui lebih lanjut tentang material dan mendapatkan pilihan yg lebih banyak boleh lah like page IenaHarleena shawl..tak perlu segan-segan nak pm kalau ada sebarang pertanyaan atau keraguan.. terima kasih ye.. =)

0 tayar bergolek: