Monday, July 8, 2013

Unofficially graduated from UiTM and Iena Harleena Shawl..

Assalammualaikum semua....

Lama tak menulis dekat sini rasa kekok pula nak menyusun bahasa..tulis padam tulis padam tulis padam je dari tadi..haishh..now, i'm unofficially finished my degree..yahuuuuu....tapi tak hantar hard cover thesis dengan manuscript lagi...err..kiranya tak de la finish sangat kan...

Kalau orang lain pasti dah apply kerja segala jadah walaupun belum habis belajar tapi aku tak ada apply satu kerja pun...sebab nya aku berniat nak jadi penanam anggur yg berjaya sepanjang ramadhan dan raya kali ini....biar lah tahun ni aku dapat puasa penuh dan raya puas-puas dengan family...kalau tahun-tahun lepas memang tak dapat la..lagi pun raya tahun ni ada banyak kenduri kahwin member yg perlu di hadiri..bila dah habis belajar semua sibuk berlumba-lumba nak kahwin...aku???jeng jeng jeng...

Walau macam mane pun, aku ada memulakan bisnes shawl online bersama kakak aku...kalau sebelum ni jual dengan member je tapi kali ini nak cuba la jual secara online...shawl ni kami buat sendiri..kiranya dari proses beli kain, menggunting, menjahit sampai lah mengepos semua di buat oleh kami...kepada anda kamu awak kau mung hang ekau walaupun bukan peminat shawl, harap nya boleh la 'LIKE' page Iena Harleena sebagai tanda sokongan kepada kami..like jangan tak like tau!!! hihihi..

jangan malu-malu nak like page ni hokeyy...

Ini warna-warna untuk Dina Long Plain Shawl.. 

Ini pula warna untuk Dina Plain Shawl..
Untuk maklumat lanjut dari segi material, harga boleh la lawat page Iena Harleena ye... insyaAllah kami bakal mengeluarkan lebih banyak design yg cantik, gojes,ohsem,dan bla bla bla..

Nota dari hati: Harap mendapat sambutan yg baik..

3 tayar bergolek:

Ikhmal Yusoff said... [Reply to comment]

congrats..xde la gemok sgt menganggur time bulan pose ye?haha

Mysara Ab Rahman said... [Reply to comment]

mai thesis dh settle smggu b4 hbs prac ri tu..hbs prac 21 jun ri tu smpi ri ni trus mggur..hehe

Busyra Bt Takiyudin said... [Reply to comment]

salam ramadhan. :)