Monday, May 14, 2012

Merepek, merapu, meraban..layan kan je la!!!!

Assalammualaikum semua...

Pandang kiri..pandang kanan..pandang depan...pandang atas..pandang bawah...pandanglah segala sudut...huhhhh...mana lah idea-idea bernas lagi da bomb untuk menulis ni sembunyi??!!!!tak jumpa lah pulak...

Keinginan hendak menulis memang sangat membuak-buak tapi silap besar pula sebab idea tu pergi sembunyi dekat tempat paling susah nak cari..ermm...jadi memang tak de guna kalau kerajinan untuk menulis dah ada tapi idea pula hilang entah ke mana...memang sangat sangat sangat tak ada guna ok!!!

Jadi pe jadahnya aku tulis benda merepek, merapu, meraban ala-ala luahan hati yg manja dan gedik mintak simpati tak tentu hala ni dekat blog??!!!ha...tu tandanya aku dah terlampau sangap nak menulis tapi tak ada idea yg terbaik dari ladang...so aku hentam je la apa je yg terlintas di fikiran aku...memang sangat tak berfaedah entry kali ni...jangan rasa nyesal kalau dah terlajak baca ye..haha...

Mungkin sebab kelaparan yg melampaui batas menjadi punca utama ketandusan idea dan penyakit merapu menguasai diri...itu cuma andaian aku saja..kalau korang ada punca utama dan munasabah yg lain sila buat kertas kerja dan bentang kan dengan cara terhormat...jangan nak maki aku tak tentu pasal pula sebab aku juga manusia biasa yg pandai membalas makian anda anda semua...hahaha...
gambar tak de motif sama je dengan entry ni juga...agak-agak korang di manakah gambar ni di ambil???

Nota dari hati: Akhirnya berjaya juga menghabiskan assignment yg menghantui diri ni...lalalala~


3 tayar bergolek:

Sarah Mohd Saleh said... [Reply to comment]

tau dahh.empire subang.teeehheeee

budak penjara said... [Reply to comment]

yg mana 1 tayar kehidupan dan tayar falken??hehe

dhiera said... [Reply to comment]

idea pun macam tayar. kat atas byk idea. kat bawah macam loser tak tahu nak update apa padahal nk update jugak~