Wednesday, August 17, 2011

Video yg boleh membatalkan puasa...

Assalammualaikum semua..

Memang senang la mahu bikin aku gelak sampai guling-guling..hanya melihat video dekat bawah ni aja dah merangsang aku punya nafsu ketawa yg tak hingat dunia...kalau korang rasa nak join aku gelak sama-sama meh kita tonton video di bawah ni... p/s: kawal korang punya rangsangan untuk muntah bagi mengelakkan batal puasa...


Lawak sungguh kan??!!kalau dorang masuk Maharaja Lawak konfem Jozan, Jambu, Nabil dan Sepah tarik diri awal-awal...kalau nak dibandingkan dorang ni dengan K-pop yg lain memang tak layak teruk la...aku tengok dorang ni menari tak ikhlas langsung pastu lembik semacam je...suara pun ke Laut China Selatan..sedap lagi anak saudara aku menyanyi...

So aku nasihatkan di sini agar korang tubuhkan kumpulan nasyid macam Rabbani...ada juga dakwah yg disampaikan dan tak ada la aku bagi pahala percuma dekat korang sebab mengutuk tak tentu hala...ahli kumpulan dah ramai memang ngam sangat la dengan kumpulan Rabbani..dengan penubuhan group MAX 247 macam ini hanya mendatangkan malu saja...


Sila layan video Infinite-Be mine kalau rasa nak neutral kan balik rasa mual lepas tengok video MAX 247 ye...

Nota dari hati: Ahli group Max 247 tu tak rasa nak gelak kan diri sendiri ke lepas tengok video yg dorang buat tu..haiyaaa....

8 tayar bergolek:

an nyek said... [Reply to comment]

ahahahahahah...seribu sumpah seranah keluar dari mulut ak..aduh2 dah2 la tiru tu...tak menjadi...sampah giler...mata tak sepet, menari cam lantai senget ade hati nk koya k-pop...dah la ckp m pop plak tu...mpop? mop lantai bole la...hehe...aritu tengok yg idnon pny k pop jgk...sampah sesampahnya...hehe

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

sgt xleh blah...

meloyakan..

ramai2 camtu, baik wat team koir ka.. pancaragam ka.. haha..

L said... [Reply to comment]

hahaha.. lol!!
jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

aleen aiden said... [Reply to comment]

klo mcm tu alin skip dlu.malam kang baru tengok.hahah.kejiiiii

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

hahaha.. :D

Afiqa Dayana said... [Reply to comment]

hahaha, tiru korea !
tak best langsung .. huhu :P

kotak bulat said... [Reply to comment]

mcm nyah je dorg tu..dah lah tak pndai menari..errr

fatimah azzahraa ♥ said... [Reply to comment]

aku tgk vid clip max24:7 tuh laz yer kt skolah ngn kwn2.. mmg smua ayt cacimakisumpahseranah smua nk tkeluaq.. sumpah lwk ! xD xpndai mnari , nmpk cm duk tgh senamrobik wargamas ja..